9.8 Krzysztof / Gryfice 26 luty 2014 Opinia o Hotelu: Obsługa hotelu wszyscy mili, uśmiechnięci i pomocni oraz wyżywienie domowe obiady jak u mamy:)
10 Ilona / Swarzędz 25 luty 2014 Opinia o Hotelu: Pokoje bardzo czyste wyżywienie bardzo dobre dla mnie aż za dużo :-), SPA jest cudowne, polecam gorąco obsługa w hotelu bardzo miła, udziela dobrych informacji no i piękne widoki z pokoju, wrócimy tam ponownie :-)
10 Anna / Kaźmierz 19 luty 2014
9 Łukasz / Wałbrzych 19 luty 2014 Opinia o Hotelu: Wszystko na należytym poziomie. Nasze SPA: Tak jak wyżej.
9.3 Marian / Grzybowo 02 grudzień 2013 Opinia o Hotelu: Bardzo nam się podobał hotel i wszystko co się w nim znajduje. Czyściutko, miła obsługa, znakomite wyżywienie powoduję, że chciałoby się często wracać i tak też będziemy czynić. Nasze SPA: Wyposażenie i koncepcja SPA - nie mieliśmy czasu obejrzeć SPA - dlatego nie najwyższa Jakość wykonania zabiegów SPA - nie mieliśmy czasu na zabiegi - dlatego nie najwyższa
10 Daniel / Miastko 02 grudzień 2013 Opinia o Hotelu: Panie pracujce w recepcji bardzo sympatyczne, uprzejme i pomocne. Panie pokojowe bardzo starannie sprztaj pokoje. Kelnerzy/Kelnerki zawsze spytaj si czy wszystko smakuje i niepostrzeenie posprztaj stolik. Szef kuchni i Jego zesp wykonuj nieziemsk robot. Pani Gessler powinna bra od nich lekcje jak ma wyglda restauracja na wiatowym poziomie. Nasze SPA: Panie w SPA mimo bardzo trudnej, wymagajcej i cikiej pracy wykonuj swoje obowizki z umiechem na twarzy. Zabiegi s na tyle przyjemne, e czowiek zapomina ile za to zapaci. Nawet kiedy po czasie zauwaa, ile taki zabieg kosztowa to nie auje.
10 Magdalena / Plewiska 02 grudzień 2013 Opinia o Hotelu: wyżywienie, basen, sauny Nasze SPA: masaż gorącymi kamieniami
10 Marzena / Poznań 20 listopad 2013 Opinia o Hotelu: Wyżywienie:-) Bardzo smaczne posiłki.Pozdrowienia dla kucharza:-))))))) Nasze SPA: Pięknie urządzone gabinety SPA i miła obsługa.
10 Renata / Wrocław 14 listopad 2013 Opinia o Hotelu: wspaniała obsługa, serdeczna, pomocna, wyśmienite wyżywienie, dbałość o zadowolenie klientów na każdym kroku, atmosfera, widoki i położenie. Gorąco polecam, warto. Nasze SPA: Aranżacja wnętrz, niezwykle przyjemne spa, basen, sauny. Profesjonalnie wykonane zabiegi, świetny personel. Zabiegi przynoszą efekty.
9.7 Marta / Warszawa 09 listopad 2013 Opinia o Hotelu: wszystko nam sie podobalo Nasze SPA: w menu obiadowym powinna byc zawszw 1 opcja wegetarianska
10 Andrzej / Wolsztyn 23 październik 2013 Opinia o Hotelu: Dobra lokalizacja, świetna obsługa oraz wyposażenie - polecam
10 Agnieszka / Paczków 17 październik 2013 Opinia o Hotelu: Jakość usług w SPA, cisza i spokój a więc idealne miejsce do wypoczynku. Nasze SPA: Klimat i jakość usług
10 Mariusz / Nysa 16 październik 2013 Opinia o Hotelu: Bardzo miła obsługa i sposób traktowania klienta (indywidualny i uprzejmy) Nasze SPA: Swobodny dostęp do sauny, basenu oraz profesjonalne i gustowne wyposażenie SPA
6.7 Maja / Wrocław 10 październik 2013 Opinia o Hotelu: Bardzo miła i pomocna obsługa! Dobre śniadania. Nasze SPA: Ładny basen i sauny - choć nie zauważyliśmy tam żadnej obsługi (każdy może wejść?)
10 Ludmiła Zagajewska 10 październik 2013 Opinia o Hotelu: Bardzo czysto w pokojach, przemiła, profesjonalna obsługa strefy. Serdeczne podziękowania Paniom ze strefy SPA. Bardzo pomocne i miłe Panie z recepcji. Wyżywienie pyszne. Obsługa Pań i Panów w restauracji serdeczna i profesjonalna. Bardzo nam się podobało. Dziękujemy. Nasze SPA: Zabieg *Soczysta malina* i zabieg nawilżający na twarz.
9.5 Monika / Zielona Góra 08 październik 2013 Opinia o Hotelu: wygląd hotelu, estetyka hotelu i pokoi, piękne widoki z okna :) Nasze SPA: niestety nie miałam okazji się przekonać;
10 MAŁGORZATA / SZELEJEWO 20 wrzesień 2013
8 Jolanta / Nysa 18 wrzesień 2013
10 Waldemar / Krobia 20 sierpień 2013 Opinia o Hotelu: Uprzejmość obsługi, błogi spokój, smaczne jedzenie, taras słoneczny, szum potoku :) Nasze SPA: Masaże oraz tepidarium
9.8 ANNA / NIECHLÓW 20 sierpień 2013 Opinia o Hotelu: Obsluga super, pokoje tez bardzo przytulne. Nasze SPA: Basen sprawił maluchom ogromna frajdę !!!
10 Robert / ANTONOWO 30 lipiec 2013 Opinia o Hotelu: Hotel położony w pięknym miejscu, najbardziej podobała mi się profesjonalna i życzliwa obsługa. Nasze SPA: gabinety bardzo estetyczne i rozmieszczone w taki sposób że nawet bardzo wybredni klienci poczują się swobodnie.
8.8 Katarzyna / Obra 15 maj 2013 Opinia o Hotelu: Spokój, cisza i atmosfera intymności.... Można na prawdę wypocząć i nie czuć obecności innych gości. Nasze SPA: Nie korzystałam
9.7 Dawid / olszyna 26 kwiecień 2013 Opinia o Hotelu: ogólnie wszystko :) Nasze SPA: mega i jeszcze raz mega wypas naprawdę polecam
8 KATARZYNA / GARZYN 25 kwiecień 2013 Opinia o Hotelu: POKÓJ ZABAW DLA DZIECI Nasze SPA: URZĄDZONE Z GUSTEM, ATMOSFERA WYCISZENIA
10 Kinga / Bolesławiec 25 kwiecień 2013 Opinia o Hotelu: Miła obsługa zawsze gotowa do pomocy:) Przepyszne jedzenie serwowane w restauracji- zupa pomidorowa - przepyszna:) Nasze SPA: Sauny pierwsza klasa:)
8.3 Dorota / Zielona Góra 17 kwiecień 2013
9.2 Wojciech / Poznań 20 marzec 2013 Opinia o Hotelu: Ładne, czyste pokoje, bogata oferta atrakcji. Bardzo miła, pomocna, profesjonalna obsługa - pracownicy hotelu w recepcji i restauracji zasługują na wyróżnienie. Nasze SPA: Kameralne SPA z wyborem kilku atrakcji. Z zabiegów nie korzystaliśmy.
8.7 Renata / Gubin 20 marzec 2013
10 Dorota / Kutno 27 luty 2013
8.8 Grzegorz / Nowa Sól 13 luty 2013
9.8 Jacek 02 luty 2013 Opinia o Hotelu: wystrój, miła atmosfera, dobra kuchnia Nasze SPA: szeroki wachlarz usług, dobra obsługa
9.3 Katarzyna / Poznań 30 styczeń 2013
10 Anita / Santok 30 styczeń 2013
10 Leszek / Świebodzin 29 styczeń 2013 Opinia o Hotelu: zimowy ogród;-) Nasze SPA: TEPIDARIUM;-)
9.8 Ryszard / Gorzów Wlkp. 29 styczeń 2013 Opinia o Hotelu: Duże przestronne i czyste pokoje Nasze SPA: Rewelacyjna atmosfera w SPA
10 Blanka / Świebodzin 27 styczeń 2013 Opinia o Hotelu: Hotel bardzo przytulny i zadbany.Bardzo miła i kompetentna obsługa. Nasze SPA: Kameralny klimat stworzony indywidualnie dla klienta
9.8 Bożena / Jelcz-Laskowice 16 październik 2012 Opinia o Hotelu: Pełna profesjonalna obsługa, miłe przyjęcie jak również rodzinna atmosfera w hotelu, która sprawiła wypoczynek pełen relaksu. Polecę hotel znajomym. Przez 3 dni pobytu nie miałam żadnych negatywnych spostrzeżeń. Nasze SPA: Spa oferuje duża gamę zabiegów. Byłam zaskoczona, że wszystkie zabiegi typu masaż, jak również zabiegi na twarz były wykonywane przez jedna osobę. SPA na wysokim poziomie, oferująca produkty dobrej jakości.
9.7 WIESŁAW / ZBĄSZYŃ 03 październik 2012
9.7 Elisabeth / Bremen 03 październik 2012
10 Dariusz / Legnickie Pole 26 wrzesień 2012 Opinia o Hotelu: Klimat hotelu. Nasze SPA: Miła obsługa.
10 ROBERT / lubin 19 wrzesień 2012 Opinia o Hotelu: wszystko Nasze SPA: intymna atmosfera
9.2 Jarosław / Płock 19 wrzesień 2012 Opinia o Hotelu: Świetna obsługa, wszechobecna czystość, bardzo dobre jedzenie. Nasze SPA: Z indywidualnych zabiegów SPA nie korzystałem, więc ocena p. 5 nie powinna być brana pod uwagę.
10 Antoni / Blachownia 16 wrzesień 2012 Opinia o Hotelu: jw Nasze SPA: nastawiliśmy się na góry
9.3 Bronisław / Rzepin 03 wrzesień 2012 Opinia o Hotelu: Obsługa i Spa- Miła i fachowa. Na pewno zajrzę częściej. Nasze SPA: Masaże wykonywane przez kwalifikowany personel.
9.7 Tomasz / Kruszwica 02 wrzesień 2012 Opinia o Hotelu: Hotel położony w przepięknym i zacisznym miejscu. Z tarasu piękne widoki na krajobraz górski. Obsługa hotelu uprzejma i miła. Pokój przytulny i elegancki. Jedzenie smaczne i różnorodne. Nasze SPA: Bogaty wybór zabiegów pielęgnacyjnych, a także rodzajów saun. Obsługa SPA bardzo miła.
10 Daniel / Miastko 30 sierpień 2012 Opinia o Hotelu: Wspaniała atmosfera, profesjonalna obsługa, bardzo miłe i sympatyczne Panie w recepcji. Śniadania i Obiadokolacje bardzo smaczne, świeże. Jacuzzi, basen i sauny zadbane i bardzo dobrze wykonane. Zabiegi w SPA przyjemne i relaksujące. Standard w wyposażeniu pokoi i czystości w pokojach bardzo wysoki.
9 Dominik / Jaworzno 13 sierpień 2012 Opinia o Hotelu: spokój panujący wokół hotelu, piękne widoki, smaczna kuchnia, przemiła obsługa, fajny basen, jacuzzi oraz sauny, które naprawdę dają odprężenie po całym dniu np. chodzenia po górach. Można naprawdę miło spędzić czas wraz z drugą połówką, albo z rodziną. Nasze SPA: plus jest to że oferta spa oraz zabiegi są nie tylko skierowane dla kobiet ale i także mężczyzn
9.2 Magdalena / Harold Wood,UK 09 sierpień 2012 Opinia o Hotelu: Obsługa,wyzywienie,czystosc,połozenie Nasze SPA: pomieszczenia na wysokim poziomie,fachowa obsługa,intymny komfort w pakiecie dla dwojga
9.3 Wacław / Turek 07 sierpień 2012 Opinia o Hotelu: fajna atmosfera, cisza i spokój , przepiękne otoczenie, sympatyczny personel oraz jedzenie - rewelacja / popełnialiśmy codziennie grzech obżarstwa /, zapewne powrócimy do tego hotelu. Gorąco polecamy ten hotel
10 Monika / Gostyń 26 lipiec 2012 Opinia o Hotelu: Spokojna, cicha okolica, piękne widoki. Pyszne jedzenie, wystrój hotelu, miła obsługa, basen, sauny ... jednym słowem wszystko się podobało :)
10 Aneta / Bojszowy 20 lipiec 2012 Opinia o Hotelu: Szczerze polecam tym, którzy cenią sobie indywidualne podejście do klienta, a nie przepadają za wielkimi masowymi hotelami, w których gość jest tylko kolejną osobą "do przerobienia". Nasze SPA: Kąpiel Vichy mało interesująca, masaż przyjemny ale może zbyt delikatny.
10 IWONA / BYTOM 18 lipiec 2012 Opinia o Hotelu: położenie, widok, restauracja z tarasem, hotel w pełni spełnił nasze oczekiwania, polecamy Nasze SPA: nie korzystaliśmy
10 Grzegorz / Mielec 12 lipiec 2012 Opinia o Hotelu: Przede wszystkim położenie hotelu. Cisza, spokój, dużo zieleni dookoła. Wyżywienie bardzo dobre, jakość wykonania zabiegów na wysokim poziomie. POLECAMY. Nasze SPA: Najbardziej podobały nam się m.in. zabieg czekoladowe szaleństwo, zabieg nawilżający na twarz oraz masaż pleców gorącymi kamieniami. Obsługa w SPA była profesjonalna i z poczuciem humoru.
10 Urszula / Wrocław 12 lipiec 2012 Opinia o Hotelu: Jestem zachwycona zabiegami i wystrojem Spa. Wszystko jest tak gustownie dobrane i urządzone, że można się wspaniale zrelaksować. Żadnych minusów, hotel jest fantastyczny. Nasze SPA: Największe wrażenie robi Hammam oraz zabiegi, które się tam wykonuje, a także kąpiel w piwie. Wspaniale można się odprężyć w tepidarium.
10 Radosław / Zgorzelec 10 lipiec 2012 Opinia o Hotelu: restauracja, basen, sauny, otoczenie, obsługa Nasze SPA: wszystkie
10 Elżbieta / Dąbrowa Górnicza 14 czerwiec 2012
10 DANUTA / nowe miasteczko 04 czerwiec 2012 Opinia o Hotelu: IDEALNE WARUNKI POLECAM !!!! WSZYSTKO JEST SUPER
9.8 Jerzy / Pątnów 08 maj 2012 Opinia o Hotelu: Piękne widoki, pokoje na wysokim poziomie, bardzo miła obsługa, elegancki wystrój hotelu, wszystko tak jak powinno byc ;)
10 Irena / Gubin 23 kwiecień 2012 Opinia o Hotelu: MIŁA I PROFESJONALNA OBSŁUGA,CZYSTO,ŚWIEŻO,WYŚMIENITE DANIA,DOBRA AURA Nasze SPA: NIE KORZYSTAŁAM
9.2 Remigiusz / Wrocław 16 kwiecień 2012 Opinia o Hotelu: Spokojna lokalizacja i miła atmosfera tworzona przez sympatyczną obsługę i ładny wystrój hotelu. Nasze SPA: Masaż gorącymi kamieniami.
8.3 Witold / Zielona Góra 16 kwiecień 2012
9.2 Paulina / Oborniki Śląskie 15 kwiecień 2012 Opinia o Hotelu: Sala dla dzieci, bilard - idealne na wieczorny "odpoczynek". Nasze SPA: Z braku czasu nie korzystaliśmy z zabiegów :)
7.8 Przemysław / Dzierżoniów 14 marzec 2012 Opinia o Hotelu: Sauny, jacuzzi, spa. Nasze SPA: Hammam, kostkarka lodu na saunach, wiadro z zimną wodą.
8.8 Szymon / dobryen wielki 29 luty 2012 Opinia o Hotelu: miła obsługa, możliwość swobodnego wypoczynku po przez zapewnienie spokoju gościom, ale także atrakcji w postaci basenu, saun
7.7 Roman / Leszno 14 luty 2012 Opinia o Hotelu: Lokalizacja, architektura, kameralny styl. Nasze SPA: Super sauny, basen.
8.5 Wojciech / Łódż 08 grudzień 2011 Opinia o Hotelu: Lokalizacja
9 Sylwia / Oborniki Śląskie 07 grudzień 2011
9.8 Karolina / Wrocław 14 październik 2011 Opinia o Hotelu: wystrój, lokalizacja i widoki z okna Nasze SPA: sympatyczna i profesjonalna obsługa
10 Jan / Świnoujście 12 październik 2011 Opinia o Hotelu: usytuowanie ,piękna panorama Nasze SPA: nie korzystałem ze spa,ale masaż był profesjonalny
10 MARZENA / grodków 06 październik 2011
10 Tomasz / Dębogóra 05 październik 2011 Opinia o Hotelu: Ładny nowy hotel Nasze SPA: Zona korzystała z masażu i była bardzo zadowolona
10 Marcin / Dachowa 29 wrzesień 2011
10 Łukasz / Głogów 21 wrzesień 2011 Opinia o Hotelu: Bardzo indywidualne podejście personelu hotelu do gości, miła obsługa. Czuliśmy się z żoną naprawdę wyjątkowo, chwilami tak, jakbyśmy byli jedynymi gośćmi. Nasze SPA: Profesjonalizm, dopasowanie zabiegów, indywidualne podejście.
9.8 Dawid / Kobylin 04 wrzesień 2011 Opinia o Hotelu: Wysoki standart usług jest niewatpliwym atutem hotelu, jednak głównymi powodami, dla ktorych rokrocznie odwiedzam to miejsce są: - polożenie hotelu(cisza, spokój i piękne widoki z pokoju PANORAMA), - architektura budynku (oryginalna i niezrzeszająca tłumów gości).
10 Edyta / Kłobuck 02 wrzesień 2011
10 Waldemar / Głogów 31 sierpień 2011 Opinia o Hotelu: Położenie, śniadania Nasze SPA: Brak zdania
9.7 Tomasz / Bielany Wrocławskie 31 sierpień 2011 Opinia o Hotelu: Wyjątkowo miła obsługa. Pokój widokowy w pełni zasługuje na taką nazwę,
10 Marcin / Piła 31 sierpień 2011
8.7 Dobrosław / Ostrów Wielkoplski 16 czerwiec 2011
9.3 Marta / Wrocław 16 czerwiec 2011 Opinia o Hotelu: Miła i profesjonalna obsługa.
9.5 Przemysław / Wałcz 16 czerwiec 2011 Opinia o Hotelu: Piękne położenie, cisza, spokój. Smaczne śniadania. Nasze SPA: Nie korzystaliśmy ze SPA.
9.2 Anna / Alexandria VA 16 czerwiec 2011 Opinia o Hotelu: Wygodny pokój i łazienka, balkon.
book

Ceny i Rezerwacja

Right Separator gift

Zrób Prezent

Podaruj pobyt bliskiej osobie ›
Right Separator

Akceptujemy Bony

travelpass.pl sodexo
Right Separator
zloty standard fairplay